MARTTI SERVO & NAPANDER MAINOSTOIMISTOYHTEISTYÖHÖN.

Sponsorointi tekee tuloaan myös live-musiikkimarkkinoille. Tuorein esimerkki on Martti Servo & Napander, joka tänään allekirjoitti vuoden mittaisen sponsorointisopimuksen helsinkiläisen Mainostoimisto Turhala Oy:n kanssa.

Orkesterihan on yleensä myös yritys, joten yritysmaailman kuviot ovat soittajille tuttuja. Yhteistyö mahdollistaa meille vapaita pääomia, jotka auttavat muun muassa orkesteritoiminnan kehittämisessä“, toteaa Martti Servo.

Mainostoimistolle puolestaan yhteistyö avaa laajan näkyvyyden suomalaiseen musiikkiyleisöön. Nyt solmitun sopimuksen suuruutta osapuolet eivät paljasta, mutta toteavat summan olevan ”numeroinen”.

Yhtyeen yleisön ja oman yritykseni välinen yhteinen rajapinta on laaja. Lisäksi Napanderin kattavan kokonaispalvelun musiikkiratkaisu on henkisesti sukua omalle tarjoomalleni“, toteaa Turhala Oy:n toimitusjohtaja Jussi Turhala.

Martti Servo & Napander viettää tänä vuonna toimintansa 20-vuotisjuhlaa, jonka merkeissä se kiertää mittavasti Suomea. Mainostoimisto Turhala puolestaan on helsinkiläinen toimisto, joka muutaman toimintavuotensa aikana on jo ehtinyt voittaa kaksi radiomainonnan Kaiku-palkintoa ja olla vuosittain short-listalla Vuoden Huiput –kilpailuissa.

Tavuja perkele.

jussi@turhala.fi
Kimmontie 11, 00610 Helsinki
+358 400 653 331